Близначките Вероника и Моника – проститутки?

19.07.2013 10:30 | Видян 3897 пъти

Близначките Вероника и Моника – проститутки?

Пореден скандал е на път да избухне в тазгодишния конкурс за Мис България, риалити конкурс, който от първия си ден започна интригуващо. Епицентърът на труса този път са сладките близначки Моника и Вероника. Миньончетата от Русе само привидно изглеждат нежни и невинни като ученички. Те всъщност са отракани специалистки на секс пазара, разкриха източници на Всеки ден.

Двете сестри от Русе бяха представени в шоуто почти като бонбончета - нежни, руси, облечени в розово от глава до пети. Зад тази фасада обаче се крие съвсем различна същност. Момичетата припечелват от платена любов и нямат никакви задръжки в леглото. Специалността им били тройките, в които участват заедно. Тъй като са близначки, цената им не била никак лоша. Благодарение на припечеленото засега са успели да си тунинговат устните. Следващата стъпка в програмата им бил силиконовият бюст.

Славата на Моника и Вероника като леки момичета отдавна се носи в родния им град. От известно време близначките гастролират и в София. Преместили се да живеят в столицата, защото били приети в Софийския университет. Като се откъснали от родния дом, съвсем му отпуснали края и решили, че страстта им към креватни авантюри може да им носи добри доходи. Именно в София започнали да взимат пари за секс, твърдят запознати с интимните ми дела.

Светлокосата Вероника пък успя да стане първа подгласничка на конкурс за най-добър еротичен модел. Най-скандалното е, че двете проститутки учат педагогика. Когато завършат образованието си, ще могат да започнат работа като учителки, и то в началния курс на обучение. Кой родител ще поиска да им повери децата си, е друг въпрос.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !