Ани Ленъкс се възстановява след операция

20.08.2008 11:21 | Видян 4831 пъти

Ани Ленъкс се възстановява след операция

Ани Ленъкс, бившата изпълнителка от група "Юритмикс", се възстановява от гръбначна операция, след като травма на гърба я е принудила да се върне по-рано у дома от конференция в Мексико, посветена на СПИН, предаде Ройтерс.

53-годишната певица е била откарана във Великобритания миналата седмица и е трябвало да бъде свалена от самолета в инвалидна количка.

"Първоначално се чувствах като Елизабет Тейлър. Наложи се да отложа някои свои ангажименти, защото не мога да върша кой знае какво, ако не мога да ходя нормално", пише в блога си Ани Ленъкс. През уикенда изпълнителката е била оперирана в лондонска болница от засегнат нерв.

"Операцията мина по план и Ани се възстановява у дома. Тя иска да благодари на всички, които я подкрепяха през изминалите дни", се казва в съобщение, публикувано в блога на Ленъкс.

Заради претърпяната операция певицата е отложила излизането на новия си албум за началото на следващата година. Ани Ленъкс, която е известен активист в борбата срещу СПИН, е отменила и свое участие на политически фестивал в Единбург.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !