Пенка от "Мис България": И Преслава е циганка, но не краде!

18.07.2013 14:10 | Видян 7571 пъти

Пенка от

Повод за "авторитетното" изявление на Пенка станаха думите на близначките Моника и Вероника, че циганките крадат и не биха спали до такава. Това засегна егото на ромката. Тя едва дочака да се срещне с момичетата, за да им каже, че не всички от етноса ѝ са такива, пише Всеки ден.

"Има преуспели цигани, бе, момиче! Азис, Преслава!", сопна се ромката Пенка. "Преслава е циганка? Не го знаех", изненадаха се една от близначките. "Ами, да! Ти какво мислиш? Че е българка? Ами, информацията ви е слаба, сори!", отвърна й Пенка с гордо вдигната глава.

Това шокира хилядите фенове на Преслава и чак от Пайнер си позволиха да дадат изявление по повод изказването. "Да кажеш, че Преслава е циганка, звучи толкова абсурдно, нелепо и даже смешно, че просто не си струва да се коментира. Вярно е, че Преслава знае няколко цигански песни, но и Ивана е пяла на цигански. Това прави ли я циганка? Преслава пее и на гръцки, и на сръбски, и на турски, както и другите изпълнители на "Пайнер". Какво ще изпеят, зависи от ангажиментите им", обясниха от фирмата пред Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !