Родилната стая на Кейт струва 11 500 паунда

15.07.2013 13:15 | Видян 1567 пъти

Родилната стая на Кейт струва 11 500 паунда

11 550 паунда е цената на апартамента в родилното отделение на болница "Света Мери", в който ще се роди английският престолонаследник. Херцогиня Кейт вече е настанена в медицинското заведение, което се намира в центъра на Лондон, пише vsekiden.

В болницата тя ще бъде обслужвана сред лукс, подобаващ на принцеса. Ще разполага с телевизия, интернет, хладилник, удобни кресла и луксозна баня. Засега тя нямала контракции, но постъпила в болницата за да бъде под лекарско наблюдение.

Италиански медии пък оповестиха, че кралското бебе се е родило в петък. Информацията обаче не е потвърдена. Независимо, че е резервиран само един апартамент, заради мерки за сигурност е освободен целият етаж.

От 15 дни в болницата, заради кралската особа, текат всекидневни полицейски проверки. Подсигурен е отделен коридор, през който да мине принцесата, без да бъде обезпокоявана от никого.

По време на раждането до Кейт ще бъде майка й. Принц Уилям засега не бил притеснен. Той дори щял да играе поло с приятели на цели 160 км от Лондон - в Глочестър.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !