Милен Цветков се ожени

15.07.2013 12:00 | Видян 4215 пъти

Милен Цветков се ожени

Милен Цветков и приятелката му Ивета вдигнаха тайна сватба в събота. След като няколко години бяха гаджета, разделиха се, а после си направиха дете, журналистът и гаджето му най-накрая решиха да узаконят връзката си и си казаха „да", научи vsekiden.

Сватбата „лъсна" в социалната мрежа „Фейсбук", след като водещият публикува снимка, на която масажистката е с бяла рокля, а двамата са в църква. Под фотоса мигновено заваляха поздравления и честитки за радостното събитие, на които младоженците обаче не отговориха.

„Всеки ден" потърси Милен Цветков, за да потвърди или опровергае новината, а той в типичния си стил подаде слушалката на половинката си Ивета, която леко сърдито и след няколко минути мълчание каза само: „Няма да коментирам! Това е нещо лично". Според запознати сватбата е била в събота в провинциален храм. Милен и Ивета били само двамата, без странични хора.

Цветков и масажистката имат връзка от няколко години и минаха през куп перипетии и раздяла. В началото на март миналата година чепатият водещ изненадващо съобщи, че отново е заедно с Ивета и дори чакат наследник. През август същата година на бял свят се появи и малкият Боян, кръстен на покойния му баща. От първия си брак Цветков има дъщеря. Тя се казва Калина и е 15-годишна тийнейджърка.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !