Деколтето на Андреа стигна до пъпа ѝ

12.07.2013 13:45 | Видян 4478 пъти

Деколтето на Андреа стигна до пъпа ѝ

Андреа качи снима от свое участие в социалната мрежа. Само че фотото не получи очакваните отзиви. Вместо комплименти и ахкания, феновете на поп фолка засипаха певицата с предложения да си смени пластичния хирург и да се подложи на нова корекция на гърдите, пишат колеги от kliuki.net.

Почитателите на пайнерката са прави в предложенията си. Бюстът на певицата е ужасно деформиран. Силиконовите притурки са доста увиснали и изглеждат покъртително. Някои от интернет потребителите сравниха "очите" на Андреа с презрели пъпеши и не са далеч от истината.

Певицата май ще трябва да инвестира в нови силиконови подплънки, тези вече не стават. "Какво я мислите, има пари, ще си направи нови! Ние да му мисли, пъпешите на Андреа са поправими!", изкоментира фен на поп фолк дивата.

Тази седмица на певицата не ѝ върви. Вчера стана ясно, че русата пайнерка си пада по марихуаната и няма задръжки къде ще си изпуши тревата. Възмутени столичани разкриха, че Андреа изпушила цигара с марихуана в столичен басейн пред втрещените погледи на малки и големи. Никой обаче не направил забележка на поп фолк дивата и тя се измъкнала безнаказано.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !