Райна на война с "Пайнер"!

12.07.2013 11:15 | Видян 4209 пъти

Райна на война с

Райна изненада почитателите си с пост във Фейсбук. В него тя посочва, че колкото и да ѝ подливат вода, колкото и да я карат да се промени, тя няма да го направи. Според феновете на певицата, с тези нейни думи тя се обръща към шефовете на музикална компания "Пайнер", пише kliuki.net

Райна започва поста си със следния въпрос: "Да продадеш достойнството си или да вървиш напред?", феновете на поп фолк дивата смятат, че Райна умува дали да се даде на босовете в "Пайнер" да я вкарат в чалгарския калъп или да следва собствените си творчески импулси.

В последно време се заговори, че от музикалната компания искат да направят Райна по-вървежна и да я превърнат в копие на останалите певици във фирмата. Те очаквали от Райна да си сложи силикон и и да направи корекции по лицето си, както и да започне да пее песни, типични за компанията.

Райна обаче не била ОК с изискванията на шефовете. Според нея щом толкова дълго време се е задържала на музикалната сцена, значи има хора, които ценят творчеството и естествената й красота. Според запознати Райна няма да изневери на себе си и най-вероятно ще попадне в друга музикална компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Горд съм, че съм първата чернокожа...

В изявление на вчерашния национален празник на САЩ -...

Представители на ДБ не подкрепиха...

"Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Днес на...

Няма коментари към тази новина !