Къци няма сили за четвърто дете

10.07.2013 16:30 | Видян 1581 пъти

Къци няма сили за четвърто дете

Телевизионният водещ Къци Вапцаров, който се завърна с предаването си "Риск печели, риск губи" след осем години отсъствие от ефира, каза пред списание LOVE style, че е подарил на Слави Трифонов едно от колелата на късмета.

"Той каза в шоуто, че това е най-големият подарък, който някога е получавал", спомня си тв водещият. Въпреки, че благодарение на Дългия предаването на Къци беше свалено от ефир, той не таи лоши отношения към Слави. "Никакви чувства не изпитвам към него. Не му се сърдя. Уважавам го като колега".

И признава, че големият му син Асен се е подготвял за "Бъркли" при Цветан Недялков от "Ку-ку бенд". "Музикантите на Слави са страхотни пичове, аз дори съм приятел с някои от тях", не крие Къци.

Той споделя, че най-големият му опонент във "ВИП Брадър" Фънки се държи много приятелски с него. "Той е пич, ако не го настъпиш по малкото пръстче на крака или не си затворен в една клетка с него", казва Къци. С хонорара от предаването той завел съпругата си Меги на екскурзия в Тайланд, а част от парите ще ги инвестира в образованието на синовете си. С жена му обаче нямат сили за четвърто дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !