Преслава надмина и Анджелина по слабост

07.07.2013 09:09 | Видян 4685 пъти

Преслава надмина и Анджелина по слабост

Фолк певицата Преслава вече плаши с вида си. Изпълнителката, толкова се е стопила, че дори и верните й фенове не могат да я познаят. На последния си концерт във Варна, фолк дивата цъфна в такъв вид, че уплаши фотографите. А феновете й коментират, че е надминала и Анджелина по слабост, пише kliuki.net.

"Заприличала е на скелет", "Броят й се кокалите, ще се счупи", "Кожа и кости е станала", вайкат се фенове на певицата. Според тях любимката им толкова е отслабнала, че вече не могат да я познаят. И помен няма от пищните форми на Преслава, нито от закръглените й бедра.

Лицето на певицата е толкова изпито, че Преслава изглежда направо състарена. "Уж е на 29, а изглежда поне на 35", коментират притеснени фенове. Самата певица твърди, че не вижда нищо лошо в това да е слаба, но крехката й физика вече наистина плаши.

"Добре съм, не съм болна" заяви наскоро Преслава в опит да успокои меломаните. "Преслава, спри се!", призовават загрижени почитатели на певицата, които твърдят, че любимката им изглежда по-слаба и от Анджелина Джоли, след като се подложи на мастектомия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !