Селена Гомез на участие без гащи

03.07.2013 14:00 | Видян 5543 пъти

Селена Гомез на участие без гащи

Селена Гомез е известна със сладкото си и невинно поведение. За първи път звездата си позволи да блесне в доста скандална светлина. На концерта си в Бостън, щата Масачузетс, Селена се появи с невероятен  тоалет в марокански стил.

Гомез шашна публиката си с невероятната си външност, подчертана от зашеметяваща рокля с  цвят на горчица с черни отенъци и буйната черна коса падаща  свободно по раменете й, пише tell.bg

По време на енергичното изпълнение на песните си, Селена дори и не забеляза, че тоалета й повече разкрива, отколкото прикрива прелестите й. Селена даде възможност на почитателите си да се полюбуват и на ефирното й бельо, което щедро надничаше под цепката на роклята й.

Съвсем не в свой стил Селена се отдаде на ритъма на музиката си и затанцува невероятно съблазнително. Така шеметната актриса и певица, даде възможност на феновете си да се насладят на гледката на прелестите й в целия им блясък.

След невероятния си концерт, Селена сподели част от снимките в социалната мрежа, като не пропусна да благодари на публиката си за демонстрирания ентусиазъм.

Снимка: images.ibox.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !