Дженифър Лопес потресе света

03.07.2013 09:30 | Видян 2126 пъти | Гласували 1

Дженифър Лопес потресе света

Поп дивата Дженифър Лопес беше жестоко разкритикувана заради това, че се изяви като гвоздея на тържествената програма по случай рождения ден на президента на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов, научи dir.bg.

Луксозното парти се състояло в каспийския морски курорт Аваза, в който за момента са инвестирани 2 милиарда долара. Американската поп дива стана в края на миналата седмица първата западна звезда, посетила бившата съветска република в Централна Азия, известна с огромните си залежи на природен газ и потъпкването на човешките права. Облечена в традиционна туркменска носия, Дженифър Лопес изпя "Честит рожден ден, г-н президент" заедно с останалите участници от Русия, Украйна, Турция и Китай.

Феновете на Дженифър Лопес не спряха да коментират недоволно това, че е пяла на президента Бердимухамедов.Защитниците на правата на човека също обявиха недоволството си от нейното лично изпълнение на рождения ден на човека, който е въвел крайна цензура в страната си, репресира хората спрямо етноса им и разрешава публичното измъчване.

Дженифър Лопес се извини за това, че е пяла на рождения ден на президента на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов, предаде Франс прес, като се позова на нейния агент. Джей Ло нямаше да отиде, ако бе наясно за въпроса с човешките права в тази репресивна страна, увери той.

Снимка: frognews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !