Веско Маринов: Аня Пенчева спаси майка ми!

02.07.2013 16:15 | Видян 2908 пъти

Веско Маринов: Аня Пенчева спаси майка ми!

Трубадурът на МВР Веселин Маринов отпразнува вчера 80-ия рожден ден на родителката си Йорданка, научи България Днес от самия него.

"Да, всички роднини се събрахме в Полски Тръмбеш за хубавото събитие. С баща ми Стефан, брат ми, неговите момичета и моето изненадахме мама. Подаръкът е личен, само ще кажа, че нямам нова песен за майка ми. Вече съм изпял достатъчно за нея", сподели изпълнителят на "За теб, Българийо".

Точно преди два месеца топпапараците на вестника хванаха в крачка Веско Маринов да води майка си Йорданка на рутинни прегледи в столична клиника. Тогава той обясни, че Йорданка страдала от болки в мускулите на краката, но иначе за възрастта й състоянието й било отлично.

"Мама е здрава и благодарение на актрисата Аня Пенчева, обясни още певецът пред "България Днес". Преди години възрастната жена имала здравословни проблеми и трябвало да чака ред за операция при специалист. Маринов случайно споделил проблема си пред Аня Пенчева.

Актрисата от Народния театър мигом се обадила "където трябва" и благодарение на това интервенцията по отстраняването на заболяването на майката на Веско станала доста по-бързо от предвиденото. "Добре че операцията бе направена веднага. Оказа се, че била животоспасяваща", благодарен е Веселин Маринов на актрисата за жеста, който направила за родителката му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !