Родни чалга звезди лъжат за концертите в чужбина

06.07.2013 09:00 | Видян 2695 пъти

Родни чалга звезди лъжат за концертите в чужбина

Певиците от чалга бранша не спират да се фукат с така наречените си турнета по света и в частност в Америка. Препълнени зали, крещящи фенове и скъпи хотели. Това са само част от нещата, които те разказват, че получават там. Истината обаче съвсем не е такава, научи lifestyle.bg

Гастролите им внимателно се проверяват в американското посолство, за да не се окаже, че официално отиват на туристическа разходка, а в същото време заработват пари по местните заведения, пише bgdnes.bg. Фолкаджийките не винаги си издават работна виза за посещенията си в Америка, а на всичкото отгоре концертите, за които толкова парадират не са съвсем така, както ги описват.

Българските емигранти в САЩ разбиха още един мит. По техни думи изпълнителките не изнасят огромни концерти, а пеят в обикновени кръчми. Публиката пък не е многохилядна, а понякога певицата хваща микрофона пред едва 50-ина души.

Пред българската аудитория обаче се поднася информация за успешни турнета с хиляди зрители. Българските емигранти се отпуснаха да говорят след скандалите покрай гостуването на Азис миналата година. Той закъсня за изявата си, пя на плейбек и си тръгна след няколко песни, въпреки че хората бяха платили десетки долари за билети.

Имало и много други комични ситуации, разказват българите зад граница. Концертът на Джена в Ню Йорк се състоял пред около 60 човека в босненска пицария, а 2 седмици по-рано в същия град Райна успяла да събере 250 души в зала. Следващия уикенд в Чикаго Джена дори не е пяла, защото не е имало на кого. Преди това Райна направила 4 участия в Чикаго - едно в зала за 500 души и 3 последователни в малка дискотека за по 160 човека. При Таня Боева пък било още по-драматачно - в едно от заведенията имало не повече от 20 души.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Никой никога не е обеднял, ако е...

"Никой никога не е обеднял, ако е давал." Ане...

Няма коментари към тази новина !