Пи Диди: Няма да се извинявам, че съм богат

01.07.2013 13:40 | Видян 1230 пъти

Пи Диди: Няма да се извинявам, че съм богат

За него казват, че е безпощаден плейбой. Освен това е безумно богат и води изключително тузарски начин на живот. Пи Диди, чието истинско име е Шон Комбс, обаче смята, че хората сериозно преувеличават, изграждайки му този образ, научи Dnes.bg.

В новия брой на сп. Los Angeles Confidential елегантният и опасен рапър, продуцент и бизнесмен разкрива кой всъщност е Пи Диди и защо вече не му се лудува по клубовете, какво правеше преди години.

„Хората си казват: „О, Диди сигурно се разхожда из имението си и похапва хайвер. А аз дори не обичам хайевер", с усмивка заявява Шон.

Тъмнокожият изпълнител като много от своите колеги е израснал в бедност. Той тръгва от квартал Харлем, а днес може буквално да си купи квартал в Ню Йорк, тъй като състоянието му е над 550 млн. долара.

Диди може да си позволи лукса и обича да се глези. Обича да глези и 5-те си деца, които са от три различни майки.

„Много хора ми казват „да", признавам си. Но за щастие майките на децата ми не ми спестяват истината. Те не оставят нищо да ми се размине", разказва още Диди, който в момента излиза с протежето си Каси.

Шон не е глупак и е наясно с икономическата обстановка в света. Но не се чувства гузен или виновен за това, че е богат: „Няма да се извинявам за това, което имам. В тези времена финансовият успех е истинско постижение. Ако мога да глезя децата си, ще го правя. За мен е нормално, стига да оценяват какво получават".

През последните години Диди не издава нови песни. Той не пее и по участия, но пък не е зарязал музикалната си кариера, просто акцентира върху продуцентската ѝ част. Шон смята, че възможността да бъде ментор на някой е най-сладката част от цялата му слава.

„Това е духовно изживяване, да направиш връзка с някой. Все още настръхвам, когато видя някой нешлифован диамант (талант). Когато зърна потенциала им и възможностите пред тях, това ми помага да им помогна", казва музикалният тузар.

Снимка: сп. Los Angeles Confidential

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !