Бар Рафаели предсказва бъдещето

01.07.2013 13:20 | Видян 1506 пъти

Бар Рафаели предсказва бъдещето

Ако сте го закъсали в живота и искате да намерите лъч надежда за бъдещето си, трябва непременно да се консултирате с израелското съкровище Бар Рафаели. За последната си фотосесия моделът се превръща във врачка, която умело си служи с кристалното кълбо и картите, пише Dnes.bg.

Оставете Бар да надникне в бъдещето ви и при всички случаи ще спечелите. Първо дамата е адски секси и ще ви накара да се потопите в розови мечти, защото ще се разхожда само по бельо. Второ току-виж наистина ви каже нещо хубаво и оптимистично. И трето, но не последно – ще ви даде доста идеи за подарък на любимата/съпругата, защото всяка „процедура" се извършва със специален тоалет – дантелено бельо, сатенено бельо, боксерки, прашки и т.н.

Рафаели е може би най-сладката и руса „циганка", която сте виждали, а в този образ влиза за представянето на колекцията на компанията Groupe Chantelle, под чиято шапка е и брандът Passionata, чието лице е Бар.

Кадрите на рекламната кампания показват красавицата като гледачка, която позира с карти в огромен размер, облечена с червено бельо и интересни бижута в тон с ролята ѝ.

Наметната с шал и окичила ръцете си безброй пръстени Рафаели осъществява контакт и с кристалната топка пред себе си, докато демонстрира розов сутиен с плътна чашка, повдигащ стегнатите ѝ гърди.

Еротика вкарва следващата ѝ визия, която е допълнена от дантелени ръкавици, черна роза и тъмно зелен комплект от сутиен и бикини с дантела и сатенена панделка.

И преди да попаднете тотално в плен на блондинката, огледайте ръцете ѝ, защото тя си пада и по вуду-магиите. Бар позира с игра и плюшено мече, което се готви да намушка. Но какво пък? За някои си струва да умрат в ръцете на Рафаели особено ако е облечена по този начин.
 
Снимка: Groupe Chantelle

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !