Близнаците на Милко ще зубрят в езикова

28.06.2013 09:45 | Видян 1823 пъти

Близнаците на Милко ще зубрят в езикова

Притежателя на най-палавия мустак в попфолка Милко Калайджиев вдигна наздравица за приема на близнаците му в езиковата гимназия в Хасково, пише Монитор.

Най-близките приятели на семейството му поляха радостната новина в домашна обстановка, а пред медиите откривателят на Преслава прояви скромност. "Е, нищо не се е случило толкова. Момчетата ми са обикновени деца, като всички са си учили. Не съм им ходатайствал, а са показали знания и затова са се класирали", казва Милко.

Почти 14-годишните Антонио и Александър са изкарали сред най-високите оценки на приемните изпитите по български език и литература и математика, а имената им оглавяват списъка на първенците с мерак за школото. Те ще изучават като първи език немски, а вторият ще е английски. "Радват се, че са приети, но идва моментът на неизвестното. Очаква ги нов град, нови приятели. Ще им бъде трудно в началото", разсъждава изпълнителят на "За да те забравя".

Наследниците му ще се запишат днес, а зевзеците отсега се шегуват, че езиковата си е осигурила безплатно музикално оформление за абитуриентския им бал след пет години. Калайджиев не скри, че със съпругата му Маргарита винаги са насърчавали децата си да наблягат над читанките: "Жена ми в това отношение няма спирачка. С нея не сме пропускали родителска среща".
 
Той е щастлив, че Антонио и Александър не тръгнали по неговия път  към музиката. През последните седем години двамата тренирали тенис и били сред обещаващите кадри на националния отбор за младежи. "Отказаха се точно две години преди Григор Димитров да победи Джокович. Така решиха и аз не им се бъркам", обясни Калайджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

22 мин. овации за филм на Дел Торо в...

Спомняйки си първия път, когато един от неговите филми...

Отвори врати книжарница Greenwich Junior

Културно средища за малките читатели и техните родители...

Няма коментари към тази новина !