Анелия скара Галена с Преслава

24.06.2013 09:45 | Видян 8650 пъти

Анелия скара Галена с Преслава

Почти всички във фолк средите знаят за дългогодишното приятелство между фолк звездите Галена и Преслава. Двете дори са живели заедно в Димитровград в началото на кариерите си. Тогава квартирата им нямала завеси и всички съседи виждали как двете се оглеждат и танцуват на прозорците. Преди време те си спомниха с лека носталгия тези времена, защото тогава страшно се забавлявали.

Още преди време Супер 19` първи писа, че отношенията между двете фолкаджийки леко се обтегнаха. Тогава те заявиха, че някой все се опитва да ги скара. Те изясниха положението и за всички стана ясно, че не са само колежки в добри отношения, ами и много близки приятелки. Писанията, че делят едни и същи мъже или пък фенове, се оказаха абсолютно неверни и вероятно поне за малко медиите спряха опитите си да скарат двете пайнерки.

През април месец двете влязоха в открита война. Преслава първа не проговори на колежката си, тъй като „услужливи“ приятелки ѝ били подшушнали, че жената на Галин я обсъждала наляво и надясно. Според злобарките Галена коментирала, че Преси няма нито един хит и я чакала съдбата на Ивана, която вече не е в първите редици на фолка.

Петя от Добрич много се засегнала от плъзналата мълва и решила да бойкотира доскорошната си приятелка. Според запознати пък със скандалите в Пайнер, отново външни хора се намесели в отношенията между двете звезди. Най-големите интриги се били въртели от фризьори, гримьори, стилисти и помощен персонал, които си умирали от кеф да сплетничат и злорадстват. Малко след разправиите двете певици заровиха томахавките и си проговориха.

Сега, в началото на лятото, нов гръмовен скандал разтърси фолк средите, докрадваха пред Супер 19` запознати с интригите в лекия жанр. Галена отново е побесняла и отказва всякаква комуникация със своята колежка. Любопитното е, че в центъра на раздора стои името на друга пайнерка, а именно Анелия, която тази година се окичи с титлата Певица на годината. Старозагорката и Преси записват общ дует, който обещава да разбие музикалните класации и стане хита на Лято 2013.

Целият проект се реализирал в пълна тайна, дори двете пайнерки се маскирали, когато ходили до музикалното студио, за да записват вокалите си. Според клюката автор на музиката е румънският хитмейкър Кости, който получил за труда си шестцифрена сума. До две седмици се очаква да бъде заснет и високобюджетен клип, който ще се завърти с премиерата на парчето. Галена обаче научила за музикалния заговор и буквално побесняла. Преди време тя имаше сериозен конфликт с Анелия и дори я беше заплашила, че ако не спре да я коментира, ще и се случат лоши неща. Сега и предателството на Преслава ѝ дошло малко в повече.

Отношенията между двете фолк изпълнителки са на приливи и отливи. Пак преди година Преслава бе много огорчена от плъзналите клюки, че е поръчала освиркването на колежката си Галена по време на награждаването й за Певица на годината.

„Никога не бих паднала толкова ниско! Галена ме познава добре като характер, знае какви са моите страхове и че не бих си позволила такова нещо не само заради нея, а и заради самата себе си. Галена ми е приятелка, не само колежка, така че това обижда и мен. Ние двете нямаме проблем помежду си – явно някой се опитва сега да създаде такъв“, коментира тогава Преси. Според нея било нормално Галена да бъде обидена на феновете след това, което се е  случило, но на нея не била споделила нищо по въпроса.

От цялата фолк олелия в най-изгодна позиция била Анелия , която на ден има поне по две участия. С бъдещия хит тя смятала още повече да покори публиката и собствениците на заведения, които да я канят да им гостува. Бившата на Коко отдавна не се интересувала коя колежка какво говори, а просто искала да покори пазара. Не на последно място тя смятала да си го върне тъпкано на Галена, която преди време не спря да я обсъжда по медиите.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !