Пипа Мидълтън ни съветва какво да правим на тенис корта

19.06.2013 10:00 | Видян 2470 пъти

Пипа Мидълтън ни съветва какво да правим на тенис корта

Миналата година Пипа Мидълтън пусна книга, в която дава съвети на домакините как да организират парти. Сестрата на херцогинята Кейт Мидълтън, която другия месец ще стане майка, получи известна критика, че написаното е просто и повърхностно. Това обаче не спря ентусиазма на младата Пипа да предава опита си на другите, пише dnes.bg.

В новия брой на Vanity Fair, на чиято корица е актьорът Чанинг Тейтъм, дамата отново дава съвети, но по много забавен начин. Освен това малката Мидълтън демонстрира задните си части, които биха провокирали известна завист у представителките на нежния пол.

Пипа е голяма фенка на тениса и от малка гледа с интерес турнира „Уимбълдън". „Тя има сериозни наблюдения върху британския бит и обичаи. Също така е запален спортист", обяснява фотосесията редакторът на списанието Грейдън Картър.

Всъщност Пипа влиза в колежа Марлбъро именно със спортна стипендия, а след това участва в състезание на най-дългата писта в страната.

В броя на Vanity Fair сестрата на Кейт няма да слага ските, а взима тенис ракетата. Пипа позира на корта в секси бяла, спортна рокличка. Закачливите кадри са дело на Алисън Джексън и са придружени от текст какво трябва и не трябва да се прави на корта.

С много чувство за хумор Пипа ви съветва следното:

1. Похапвайте плодове с приятели, докато гледате мача. Най-добрият избор са ягоди със сметана.

2. Не забравяйте подходящите аксесоари за случая – токчетата са само, ако сте на зрителската скамейка.

3. Уважавайте старите традиции в спорта – към този текст Пипа повдига полата си, за да демонстрира половината си дупе, което обяснява, че е стар обичай на корта. Едва ли някой би се противил към завръщането му!

4. Бъдете навреме за мача.

5. Винаги взимайте предпазни мерки – не само в секса, а и на „Уимбълдън". Пипа говори за чадър, защото в Англия времето е капризно и обича да вали.

Снимка: сп. Vanity Fair

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !