Куката го отнесе заради Златка

18.06.2013 17:45 | Видян 3941 пъти

Куката го отнесе заради Златка

Масовият бой,който се разигра преди седмица в култовата дискотека "Час Пик" в Слънчев бряг,е провокиран от плеймейтката Златка Райкова. Клиенти на клуба споделиха за "Телеграф", че изкусителката, известна в светските среди като Русата Златка, била причина да пребият Камен Балбузанов - Куката, който от години е спряган за неин любовник.

Според клиенти от съседната маса свадата станала, след като Куката отрязал опашката на невинна девойка. Причината момичето да се раздели с косата си била Златка, която на няколко пъти изревала на любимия си, че въпросната госпожица много я дразни.

Най-вероятно под влияние на алкохол Камен Балбузанов, без много да му мисли, резнал опашката на момичето. Истинският бой обаче станал, след като компанията на мацката се изправила срещу Куката и той разбрал, че се е заиграл с грешните хора. В масовото меле участвали 40-50 души.

Приближени до плеймейтката са категорични, че напоследък тя е станала изключително проблемна личност. Тя се мисли за безсмъртна и обича да раздава правосъдие чрез любовника си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !