Таркан влиза в затвора?

14.06.2013 13:45 | Видян 2018 пъти

Таркан влиза в затвора?

Таркан може сериозно да пострада, след като подкрепи протестиращите младежи на истанбулския площад "Таксим", пишат опозиционните медии в Турция. Звезда №1 на комшиите си е навлякъл гнева на премиера популист Реджеп Ердоган и той е поръчал на полицията "веднага да натика тоя педераст в пандиза".

Преди седмица Таркан се появи на размирния площад "Таксим", за да стачкува срещу намерението на Ердоган да унищожи вековния парк и да вдигне мол там. Певецът, който е икона в съседна Турция, остана няколко часа на площада заедно с протестиращите и обяви, че ще търси подкрепа отвън, за да осуети опитите на правителството да погубят площада, пише Уикенд.

Реакцията на Ердоган била мълниеносна. Според малкото опозиционни турски медии премиерът веднага повикал вътрешния министър и шефа на полицията в Истанбул и разпоредил срещу Таркан да се извадят дела за стари прегрешения. Преди години срещу певеца имаше подаден иск от негов бивш любовник, който твърдеше, че е правил секс с изпълнителя на "Шакадъм" по принуда. Освен това било публична тайна, че звездата пуши трева, така че трябвало да бъде хванат с достатъчно голямо количество марихуана, за да влезе моментално в затвора.

Уплашен от репресии, в началото на седмицата Таркан спешно е напуснал града. Според запознати певецът щял да остане поне месец в САЩ, докато се размине скандалът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Батуми, Грузия, без ЕС: Фото на деня

Батуми, Грузия без ЕС: Фото на деня

Филмът за Формула 1 на Брад Пит...

Предстоящият филм на Брад Пит за състезанията във...

Няма коментари към тази новина !