Магда се събра с Красьо Черния

14.06.2013 13:15 | Видян 3514 пъти

Магда се събра с Красьо Черния

Фолк певицата Магда и скандалният бизнесмен Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния отново са се събрали, пише Всеки ден.

Двамата все по-често се появявали заедно на публични места. Магда и Красьо бяха разделени почти година, през която той често беше забелязван в компанията на други дами.

Черния имал навика да гледа настрани и да забърсва танцьорки и начеващи певици по нощните клубове. За разлика от него обаче изпълнителката на "Море и суша" не можеше да преодолее раздялата им.

Двойката имаше 5-годишна връзка, преди да се раздели неочаквано. Певицата настояваше за брак, но Черния не беше готов за тази стъпка.

В крайна сметка на фолк дивата ѝ омръзна да търпи изневерите му. А краят на връзката им съвпадна със скандала, който избухна около "кадровика" в съдебната ни система.

Според приятели на Красьо той страдал от прекалена зависимост към секса и по тази причина връзката му с Магда се провалила. Босът често устройвал оргии в апартамента си, а опитите на Магда да го откаже от манията му претъпели пълен провал.

"Красьо си я обича много, но мерака му е по-силен от него самия. Това е психическо заболяване, то е идентифицирано като такова още преди 25 години от психологията", коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !