Най-големите диджеи се обединиха в проекта MAD Club Fever

16.08.2008 09:00 | Видян 2448 пъти | Гласували 1

Най-големите диджеи се обединиха в проекта MAD Club Fever

Най-добрите диджеи в света си организираха истинска “Битка на титаните”, след като обединиха усилията и таланта си в новата компилация, озаглавена MAD Club Fever!

Точно разгарът на парти сезона е времето за тази уникална диджейска компилация, която събира на едно място най-доброто от клубната сцена в момента. Всичко от актуалните тенденции в световните клубове и най-добрите партита по земното кълбо сега излиза на музикалния пазар у нас под формата на 80-минутната колекция Mad Club Fever. За първи път на едно място почитателите на хитовия електронен саунд в България имат възможността да намерят най-горещите сингли на сцената в момента, както и някои от големите химни от началото на лятото. Колекцията излиза на музикалния пазар у нас от “Ка мюзик плюс” с медийната подкрепа на MAD TV.

Основните действащи лица зад новата компилация са само топ диджеите и проектите този сезон – усилията си са обединили имена като Бени Бенаси, Алекс Гаудино, Ян Кери, Джанлука Мота, “Нечъръл Борн Груувс”, Афроджак, “Риск Саунд Систем”, Баги Бегович, Пол Джонсън, Хардуел & Грецки, Нари & Милани и др. Сред продуцентите на парчетата и авторите на ремиксите пък впечатление правят и най-големите гении, които разтърсват чартовете в момента – Deadmau5, Ледбек Люк, Джери Роперо, Роби Ривера, Джейсън Рууни и мн. други.

Единствената цел, която големите имена на електронната сцена са си поставили с албума Mad Club Fever, е да създадат перфектната компилация за добро настроение и качествено парти, съчетавайки различни стилове и течения от клубната музика. Диджеите са включили в албума Mad Club Fever само най-новите си сингли, които превръщат колекцията и в своеобразнa “парти - енциклопедия” на най-актуалните тенденции и елементи в жанра за момента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !