Лестер се съди с продуцентите си

10.06.2013 11:30 | Видян 1754 пъти

Лестер се съди с продуцентите си

Победителят в Биг Брадър Ол Старс  Никола Настески – Лестер, се съди с македонските си продуценти. За участието си в българското риалити младежът не получил и стотинка. Той твърди, че македонските му продуценти са прибрали сумата от 6 хил. евро. Според договора, тв звезда трябвало да прибере половината от сумата, но си останал само с колата, която получи като победител от предаването, пише Супер 19'.

„Търсих ги няколко пъти, за да си искам парите, но така и не се разбрахме. Затова заведох дело”, каза Лестер. Малко, след като получили призовките за съда и продуцентите завели дело срещу Лестер. Те го обвиняват, че не спазвал условията по договора, според който той няма право да работи сам и без тяхно знание. „Бил съм работил без тях, не съм се допитвал. Как да се допитвам, като те се крият, за да не ми изплатят хонорара.

С продуцентите в България нямам никакви проблеми”, споделя Лестер. Неотдавна македонецът призна, че е скаран с тризначките Вяра, Надежда и Любов. “Всички ме питаха как мога да се държа приятелски с тях, но аз не ги познавах. В началото с мен не бяха такива. Според мен са злобни, глупави, лъжливи. Аз винаги търся добрите качества в един човек. Разбрах какви са, когато дойдоха при мен в Хърватска. Не искам да говоря много за тях”, бе категоричен той.

Брадърът остана разочарован и от шефа на Пайнер Митко Димитров, който въпреки обещанията не го взе в чалга империята си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !