Мацка с две висши драпа за Мис България

04.06.2013 09:15 | Видян 2318 пъти

Мацка с две висши драпа за Мис България

Красавица с две висши образования се бори да стане Мис България 2013. Тя се яви на кастинга във Варна. Сред кандидатките за най-престижната корона за красота този уикенд бяха и две всепризнати хубавици - Мис Варна 2010 Вирджиния Мутафчиева и Мис Варна 2012 Ирена Григорова. Вирджиния смая журито, заявявайки, че владее до съвършенство цели 4 езика, пише vsekiden.

Две приятелки от София пропътуваха разстоянието до Варна, за да влязат в битката за короната в крайморския град. Те разказаха пред журито, че се явяват именно там, защото ще бъдат заети на датите, обявени за кастингите в Пловдив и в столицата.

Изненада за всички на кастинга във Варна беше присъствието в журито на Мис България 2012 Габриела Василева. Тя оценяваше претендентките заедно с Тихомир Белегански - мениджър на най-успешните български модели в чужбина, фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, открила Николета Лозанова за модния бизнес, и Витомир Саръиванов - делегиран продуцент на шоуто по TВ7.

Тихомир Белегански сподели, че най-вероятно е открил следващата си голяма звезда за световния подиум в лицето на 16-годишна красавица, която се яви на кастинга с баща си. Модният експерт вече работи по уреждането на международен договор за варненката.

Следващата спирка на кастингите е Пловдив на 8 и 9 юни. На 15 и 16 юни е последният кастинг, който ще се проведе в София. Най-достойните кандидатки ще станат част от риалити формата „Мис България 2013", който ще се излъчва по TВ7 от 15 юли.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !