Део се изгаври с Лора

27.05.2013 13:45 | Видян 2783 пъти

Део се изгаври с Лора

Явно вече няма топли приятелски отношения между бившите гаджета Лора и Део. Много време те твърдяха, че въпреки раздялата, са си останали истински другари. Дори новата половинка на Део, танцьорката Елена, насърчавала приятелството между Део и Лора, защото осем години любов, не можели да се подминат с лека ръка, поне такова беше изказването на блондина, пише kliuki.bg.

Сега вече със сигурност няма да има място за приятелство в отношенията между Лора и Део. По всичко личи, че сте станем свидетели на поредната война между бивши. Део май не обича да използва мозъка си, съдейки по последния му музикален проект с италианеца Лео, допълват от kliuki.net.

Двамата пуснаха песен с името “Целият свят”. Във видеото към песента можем да видим и настоящата любов на Део- Елена. А като за капак блондинът без притеснения се изгаври с хита на Лора и Кристо- “Оставам тук”. В новата си песен, Лео и Део пеят припева от хита на Лора, само че с променен текст. “Аз обичам лук, вкусен е живота с лук”, това са думите към мелодията на летния хит “Оставам тук”.

Постъпката на Део определено не е джентълменска, сега остава да видим как ще реагира Лора на провокацията и дали ще станем свидетели на поредната война между звездни бивши.

Видеото можете да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

Няма коментари към тази новина !