Old School Productions е новата продуцентска компания на Нико Тупарев

12.08.2008 14:46 | Видян 7314 пъти | Гласували 2

Old School Productions е новата продуцентска компания на Нико Тупарев

Old School Productions е името на новата стара продуцентска компания на Нико Тупарев. Очаква се през новия сезон компанията да продуцира самостоятелно и в копродукция осем предавания в родния ефир, между които ще са и стъпващите за първи път в България „Dancing Stars” (“Dancing with the stars” по лиценз на BBC Worldwide) и “Хванати в изневяра” (с оригинално заглавие “Cheaters”), както и разработените от екипа на компанията дневно ток шоу „Четири жени”, късно вечерно шоу, чието име и концепция все още се пазят в тайна, и други вълнуващи проекти. 

За момента продуцентската компания ще работи с 4 от водещите телевизии в България - bTV, БНТ, TV2 и Диема. Така, с ново име и опитен стар екип, Old School е компанията, която ще продуцира в най-много медии. Предаванията на Old School Productions ще се излъчват в праймтайма, като очакванията за успеха на „Dancing Stars”, което ще се излъчва по bTV, са много високи. Най-рано в ефир ще се появи „Хванати в изневяра” по Диема, а от октомври по БНТ ще започне риалити проектът „Животът на другите”.

Всички ключови фигури в Old School Productions са работели с Нико и в SIA Advertising. Сред тях са главният редактор Ники Николов, главният режисьор  Николай Пенчев. Именно екипът, който вече дълги години е основна част от продуцентския бизнес в България и е наясно с всички негови тайни, е най-големият актив на новосъздадената компания. „Това са хората, които основно стоят зад успеха на Вкусно, Джубокс, Стани богат, Сделка или не, досегашните сезони на Big Brother . На тях разчитам и днес”, казва Никола Тупарев.

Именно приемствеността и опитът, на който залагат в Old School Productions, са причината за избора на име на компанията. Друга е и философията на новата фирма – в Old School на първо място ще стои интересът на предаването, след това интересът на екипа и най-накрая – този на медиата. „Само ако следваш тази линия, е възможно едновременно да си лидер на пазара и продукцията ти да е наистина качествена”, казва Нико Тупарев.

Водещите на предаванията, които ще гледаме през новия сезон, са познатите и обичани Ути, Ники Кънчев, Део и Митко Павлов, Марта Вачкова, Азис, Катето Евро и Мария Силвестър, както и водещите на “Dancing Stars” и “Хванати в изневяра”, чиито имена засега продуцентите не споменават. Тайна са и имената на четирите изключително популярни жени, които ще се изявят като водещи в дневно ток шоу „4 жени” в ефира на bTV. Така че със сигурност предстои раждането на нови звезди в българския ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !