Явор Бахаров бута гадже в нов БГ филм

20.05.2013 09:00 | Видян 2434 пъти

Явор Бахаров бута гадже в нов БГ филм

Дъщерята на Фатик Александра Тюркмен най-вероятно ще бъде взета без кастинг в новия български филм „18% сиво", научи „Всеки ден". Лентата е по едноименния роман на Захари Карабашлиев и ще се снима от братята Борислав и Виктор Чучкови.

Филмът все още се твори на ниво сценарий и затова не са мислени имена на актьори, разкриха авторите. Имало обаче няколко сигурни имена, които са избрани от предишния филм на братята Чучкови - „Тилт". Едно от тях е на младокът Явор Бахаров. Този път обаче вместо Радина, за партньорка на Бахаров ще бъде взета гаджето му в реалния живот - дъщерята на застреляния бос Фатик Александра Тюркмен. Това ще бъде нейната първа кинороля и Бахаров се надявал, че по този начин ще й даде шанс да блесне.

„Явор много иска да помогне на Александра, на него му е мъчно, че тя е расла без баща и сега като че ли иска да се грижи за нея, макар че тя няма нужда от грижи. Александра е много скромно момиче, и сама не може да си урежда роля, затова и Явор й помага", разкриват техни общи приятели.

Филмът по романа „18% сиво" ще се снима в Щатите и в България. Сюжетът разказва за мъж на среда възраст, родом от Варна. Влюбва се и живее с приятелката си в България през ранните 90 години на миналия век. После емигрират в Америка, където едва свързват двата края, докато той не фалшифицира дипломата си и не започва да работи като фармацевт за луди пари.

Едва осъществил американска мечта, един ден любимата на главния герой просто си тръгва от него завинаги. 3 дни по-късно той захвърля всичко, краде без да иска чувал марихуана, убива човек и се впуска в пътешествие през целия континент. Романът дълги години оглавяваше класацията на бестселъри.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !