Модни надпревари на фестивала в Кан

17.05.2013 12:30 | Видян 2075 пъти

Модни надпревари на фестивала в Кан

На кинофестивала в Кан започна негласната надпревара на големите модни къщи.
Звездната домакиня на феста Одри Тоту избра рокля на френска дизайнерка от китайски произход Yiqing Yin, съобщи Франс прес. За церемонията по откриването актрисата облече нейна рокля с хиляди плисета от органза и копринен муселин с цвят на мента. За изработката на тоалета били нужни 400 часа, пише dir.bg.

Никол Кидман, която тази година е член на журито, е безспорната икона на кинофестивала, с която всички ще трябва да се съобразяват. Красавицата събра погледите сс тоалет на Christian Dior. Дизайнерските творения на френската модна къща имаха силно присъствие на червения килим. С нежни рокли на Dior се появиха също Кери Мълиган и Джулиан Мур и макар последната да изуми критиците с неподходящи обувки, тоалетът й стоеше безупречно.

Сериозно присъствие отбеляза и италианската модна къща Cavalli. Съпругата на Роберто Кавали – Ева, беше заложила на стайлинг вдъхновен от мъжката мода. С разкошни рокли на Cavalli блеснаха топмоделите Джорджия Джагър и Синди Крауфорд.

С уникална дантелена рокля на Burberry се открои моделът Кара Делевин. Фрейда Пинто излъчваше свежест и романтика с тоалет на Gucci. Айла Фишър привлече вниманието с червено творение на Oscar de la Renta.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ремонт за смях от новата власт в...

Ето как прави ремонт новата "експертна" власт в София....

Изтеглиха от пазара Л'ореал Париж,...

Причината е открит в състава на продуктите вреден...

Няма коментари към тази новина !