Галена Великова очаква момиченце

15.05.2013 16:45 | Видян 3268 пъти | Гласували 1

Галена Великова очаква момиченце

Съдийката в "Денсинг старс" Галена Великова обяви, че очаква първото си дете. То ще бъде момиченце. Галена сподели, че се чувства прекрасно, не се оплаква от традиционните за бремеността дискомфортни състояния и се надява да остане в същата добра форма до раждането на бебето, пише Всеки ден.

Tреньорката по спортни и латиноамерикански танци и международен съдия на много престижни състезания безпроблемно пътува от Атина до София по два пъти седмично. Тя обаче сподели, че е отделила достатъчно години на танците и кариерата си и сега планира да се отдаде на най-голямото щастие в живота на всяка жена - майчинството. Лятото й няма да бъде запълнено със забавления на морето и на плажа, а с по-щадяща програма, съобразена с бременността й. „Оттук нататък в живота ми на първо място ще бъде детето. Цялата ми програма ще бъде съобразена с неговите нужди. Останалото ще почака", развълнувано сподели Галена. Момиченце ще се роди в края на септември.

Бременността на Галена не е единственият повод за празнуване в шоуто. Стелла Ангелова има рожден ден днес. По този повод тя сподели: "Не съм го празнувала в България, откакто напуснах страната като малко момиче. Няма да забравя никога хората, които бяха до мен и направиха това завръщане малко по-лесно. Благодаря на всички, които ме обгръщате с позитивност и обич, особено днес."

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !