Приключи хип-хоп маратона на "Смокиня"

12.08.2008 10:13 | Видян 1331 пъти | Гласували 1

Приключи хип-хоп маратона на

Тази сутрин приключи хип-хоп маратона „Снайпер Риюниън”, събрал отново след дълга пауза Снайперите на грандиозно плажно шоу около бар Smokin’ Beach в къмпинг „Смокиня”. От петък до неделя стотици фенове на ритмичната музика се насладиха на  горещи звуци, невероятен микс и NESCAFÉ 3in1, което се лееше в морски количества.

Първият ден от събитието беше посветен на таланта на публиката, когато във freestyle изпълнения смелчаците аматьори предизвикаха истински фурор с изпълненията си и бяха възнаградени от NESCAFÉ 3in1 с множество предметни награди – раници, тениски и чаши NESCAFÉ.  И за да не останат чашите празни, в продължение на няколко часа зареждащата напитка утоляваше жаждата на всеки любител на качествения рап. Двете момичета, спечелили от играта на МAD TV, бяха тръгнали към Smokin’ beach преди още да знаят за щастливия си избор и научиха изненадващо за наградата при пристигането си. Те бяха настанени за три дена в палатката на NESCAFÉ 3in1.

Настроението на плажа удари последната степен на скалата  на втората вечер, когато на сцената излязоха хората, оставили своя знак върху родната хип-хоп култура от 90-те години насам. Шошо и Деко подгряха подобаващо многобройните фенове, преди  Димна завеса, Спенс, O.C.G. и Скопие виа София да хвърлят в екстаз почитателите си. Брейкденсърите от Sleepwalkingz изнесоха невероятно шоу, а уникалните миксове на диджей Станчо оставиха публиката без дъх. Купонът на плажа не стихна до изгрев слънце.

Дъждът в неделя не попречи на партито да продължи с пълна сила. Независимо от двете безсънни нощи, се заформиха нови freestyle батъли между публиката, а за онези, които не могат да се похвалят с глас, беше организирано надиграване с джаги. Диджеите Marty G и Big Mouth от O.C.G. не позволиха на танцуващите да поседнат, а за да са съвсем ведри и бодри всички, се погрижи отново NESCAFE 3in1. Спенс и Сарафа пяха за феновете си до два след полунощ, а музиката утихна едва към 4 часа в понеделник.

Организаторите са категорични, че „Неочаквано доброто обединение - Снайпер Риюниън” се е оказал невероятно успешен проект и са твърдо решени да поднесат на феновете на хип-хопа в България още по-добър купон през следващата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Хип-хоп в Смокиня

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !