Мика Стоичкова с гардероб за 20 бона

10.05.2013 16:00 | Видян 4323 пъти

Мика Стоичкова с гардероб за 20 бона

Дъщерята на Христо Стоичков Мика обожава да харчи пари за маркови дрешки. Чаровната брюнетка до такава степен е луднала по шопинга, че вече разполага с гардероб за цели 20 000 лева. "Аз съм от жените, които обичат да се моткат по магазините", обяснява своята страст наследницата на Камата.

"Обичам да си купувам дрехи, чанти, обувки, аксесоари. Но не мога да го нарека мания, защото нямам достатъчно свободно време да го правя. Когато харесам нещо, за мен не е важна цената или марката. Просто давам кредитната си карта на касата и то е мое", допълва тя.

Михаела плаща доста високи сметки, за да попълни гардероба си с атрибути от колекциите на "Долче и Габана", "Шанел", "Гучи". Голяма страст са ѝ обувките на висок ток, обиците, гривните, часовниците, големите пръстени, пише sportal.bg.

Репортерката на Росен Петров често е на червено, но е категорична, че пръска само лично спечелени пари. Легендарният й татко нямал навика да спонсорира харчовете ѝ.

Той не разбирал желанието ѝ непрекъснато да трупа вкъщи дрехи, които дори не облича. "Ох, няма ли веднъж да обуеш едни дънки и една нормална блузка” жалвал се Стоичков и просто забравял да ѝ дава джобни пари.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !