Ивет отритна треньора си за сватбата

10.05.2013 13:45 | Видян 2546 пъти

Ивет отритна треньора си за сватбата

Ивет Лалова не иска да си спомня за човек на име Константин Миланов, или й е къса паметта, откакто се пресели да живее за постоянно далеч от България. Мълвата гласи, че дори на най-светлото събитие в своя живот европейската шампионка на 100 метра от Хелзинки миналата година не счита за необходимо да покани първия си треньор, пише blitz.bg.

Тържеството на спринтьорката, на което тя ще се врече във вярност пред своя избраник от Апенините Симоне Колио, е запланувано за последните дни на август и първата седмица на септември. Все още влюбените не са определили крайна дата, на която ще си кажат „да“, но в същото време са изготвили дълъг списък с хора, на които да изпратят покани.

Сред тях няма да бъде Коце Миланов, освен ако Лалова не вземе да се плесне по челото в последния момент и да си даде сметка, че човекът наистина заслужава малко повече уважение от нейна страна. Все пак докато бяха тандем, двамата донесоха на България две европейски титли за девойки на 100 и 200 метра в Тампере през 2003 г. Миланов я направи и четвърта на планетата при 19-годишните, да не говорим, че я взе в леката атлетика, когато Ивет бе едва на 12 годинки и тренираше плуване.

„Разривът между тях е окончателен и непоправим. Няма връщане назад. Не са се чували от две години“, коментират близки до Лалова и семейството й.

Повод за раздора през 2010 г. е становището на сегашния треньор на Ивет – италианецът Роберто Бономи, при когото тя се подготвя, откакто хлътна по колегата си спринтьор Симоне Колио. Той е категоричен, че не само слабата методика и погрешно възстановяване са довели до свирепата контузия и счупената бедрена кост, които едва не костваха на българката преждевременен и горчив край на кариерата. Според специалиста, не е имало шанс това да се случи, ако тя е била тренирана правилно, а и освен това, бедрената кост минава за една от най-здравите в човешкото тяло.

„Коце Миланов е огорчен. Гледа всички стартове на Ивет на големи първенства, радва се по своему, но му е мъчно, че нещата между тях се сринаха изведнъж и че други забодоха клин в отношенията им“, споделят треньори от родната федерация по лека атлетика.

Колкото до самата сватба, с тежката организация е натоварена по своя лична воля, както обикновено сестрата на спринтьорката Ани Лалова. Тя е приела присърце детайлите до най-тънката подробност за церемонията в София. Ани, която се изживява и като личен пиар на именитата си сестра и си придава допълнителни важности пред медиите при всеки техен опит тя да бъде заобиколена, за да се доберат до интервю с чаровната Ивет, ще изпълнява ролята и на българската кума на сестричката си.

Както е известно, от години тя споделя живота си с бившия член на “Ку-Ку” от едно време и позабравен образ от телевизионния екран Август Попов. Ани Лалова и Август Попов са канени за българските кумове на сватбата на Лалова и Колио, които обаче ще си имат и италиански, но за партито, което ще направят до края на годината и на Апенините.

Близо 200 гости ще видят Ивет като булка у нас, очаква се сред тях да бъдат и доста видни ВИП-персони, както от столичния хайлайф, така и от политическия елит.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !