Нина Добрев и Иън Съмърхолдър се разделиха

10.05.2013 12:30 | Видян 2511 пъти

Нина Добрев и Иън Съмърхолдър се разделиха

Звездите от сериала "Дневниците на вампира" - американският актьор Иън Съмърхолдър и родената в България канадска актриса Нина Добрев - са се разделили след продължила три години връзка, пише vesti.bg.

Решението да се разделят няма да попречи на Съмърхолдър и Добрев да запазят приятелските си отношения и да продължат работата си в телевизионната поредица с присъщия им професионализъм, е заявил източникът, на когото се позовава американското списание.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са заедно от 2011 г. Те се запознаха на снимачната площадка на сериала "Дневниците на вампира" и дълго време криеха за връзката си, докато накрая не признаха на церемонията на Музикалните видеонагради в Торонто, Канада.

Миналата есен Нина призна: "Не исках да се влюбвам в колега, исках да се държа професионално. Но понякога, колкото и да се бориш със себе си, накрая се предаваш на сърцето и чувствата си". По-късно се появи публикация, че двете звезди са минали под венчило.

"Тази история изобщо не е вярна. Щях да нося пръстен, ако имаше такъв. Браковете на млади години не са в мой стил. Млада съм. Наистина млада. Не живеем в онези времена, когато да се омъжиш и родиш деца на 18 е било нормално. Аз съм жена с кариера и имам още много цели за постигане, преди да се установя на едно място и да имам деца", сподели Нина.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !