Джони Деп иска лесбийка за жена

07.05.2013 10:15 | Видян 3166 пъти

Джони Деп иска лесбийка за жена

Джони Деп изпадна в криза на средната възраст. Актьорът се опитва да си върне младо гадже и прави какви ли не щуротии, за да постигне целта си, пише "Уикенд". Наскоро той дори вдигнал в имението си на Бахамите бар по подобие на онзи от филма „Дневниците на едно пиянде". Смятал, че така ще впечатли Амбър Хърд и тя отново ще му пристане.

49-годишният актьор и 27-годишната блондинка се срещнаха на снимките на споменатия по-горе филм през 2011-а. По-късно бившият съпруг на Ванеса Паради и Амбър се залюбиха, но връзката им не изтрая дълго. До раздялата се стигна, защото се оказа, че бисексуалната дама върти паралелна любов и с модела Мари дьо Вилпен.

Днес Джони смята, че не може да живее без Хърд и вече е склонен да я дели и с жени. Прави всевъзможни жестове да си я върне, но тя засега пасува. Не я трогва дори това, че актьорът кръсти плаж на частния си остров на нейно име.

Джони умее да бъде романтичен, особено след като е живял с французойка толкова години. В момента прекарва доста време с Амбър, но двамата нямат статут на гаджета. Той не иска да са само приятели и това, че чаровницата не желае да му пристане, го съсипва", обясняват от антуража на карибския пират.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !