Атанас Месечков и Стелла Ангелова за Великден в Барселона, бременната Галена Великова в Гърция

03.05.2013 09:00 | Видян 3773 пъти

Атанас Месечков и Стелла Ангелова за Великден в Барселона, бременната Галена Великова в Гърция

Атанас Месечков и Стелла Ангелова заминават през почивните дни на ваканция в Барселона като гаджета. Двамата не отричат, че имат интимни отношения, но и не коментират отновенията си, пише 24chasa.bg. Те са втората танцова двойка от “Дeнсинг старс” след Део и Елена Добрикова, които са много близки и извън шоуто.

Галена Великова , която ги оценява, е бременна с първото си дете. Тя е в началото на своята бременност и още не е качила килограми, нито коремът  е наедрял. Tя заминава за Гърция, за да празнува там Великден. Ще се върне в София отново следващата седмица за изданието на “Денсинг старс” на 10 май.

Това ще е първото дете за треньорката, която е на 37 години, и съпруга на Константинос, който е грък. Двамата живеят в Атина от 17 години, където имат пет училища по танци. Там Галена лично преподава.

Великова е вицешампион на Европейската купа във Венеция през 2004 година и многократно шампион на Гърция по латиноамерикански танци. У нас тя стана популярна като част от журито в първия сезон на “Дансинг старс” през 2008 година, който се излъчваше по Би Ти Ви и след това във “ВИП данс” по Нова тв. Освен с танцовите училища в Атина Галена Великова често приема ангажименти като международен съдия по спортни танци по турнири и състезания.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !