Кино хитове на сцената на Dancing Stars тази вечер

29.04.2013 17:15 | Видян 1824 пъти

Кино хитове на сцената на Dancing Stars тази вечер

Най-известните филмови песни ще завладеят сцената на Dancing Stars тази вечер.  Стела и Наско се завръщат като двойка,  след като една от най-талантливите участнички в шоуто претърпя травма по време на репетиции. Двамата ще танцуват  пасо добле по музика от „Карибски пирати”,  а дали Наско е новият  Джони Деп, предстои да разберем.  

Днес зрителите ще станат свидетели и на предизвикателния танц на  Петко и Яна по музика на филма “Dirty Dancing”. Глория и Светльо ще танцуват аржентинско танго 007, вдъхновено от Тина Търър и „Golden eye”. Мечтателката Елен и реалистът Калоян ще опитат фокстрот по музика от филма “Магьозникът от Оз”, а Румен и Ралица ще пресъздадат атмосферата на филма „Маската”.

Део и Елена ще върнат зрителите в добрите години на филмовия хит „Flash Dance”. Ангел и Дорина ще бъдат Уорън Бийти  и Мадона в „Dick Tracy”.  

Над 100 фена на  танците посетиха открия урок на Dancing Stars в събота. Близо прт часа професионалните танцьори  показваха първите стъпки на  стиловете румба, самба, ча ча ча, джайв и танго.  Всички посетители  на Dance Academy получиха автограф със своя фаворит в шоуто, като в крайна сметка всички си тръгнаха уверени, че да танцуваш е модерно, приятно и полезно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !