Сълзи на прощаване с Вайа Кон Диос

29.04.2013 13:15 | Видян 1421 пъти

Сълзи на прощаване с Вайа Кон Диос

Дълоочакваният прощален концерт на световноизвестната група Вая Кон Диос, изпълни сърцата на почитателите си в първа зала на НДК, с много радост, но и с мъничко тъга. Харизматичната вокалистка Дани Клайн, подари една незабравима съботна вечер, на всички ценители на уникалния ѝ глас, пише Супер 19'.

Тя изглеждаше малко уморена след дългите години прекарани под прожекторите, но те не й попречиха да се раздаде докрай на сцената. Хитовете Just a Friend of Mine, What’s a Woman, Nah Neh Nah и Don’t Break My Heart напълнха очите на публиката с радостни сълзи.  Някои от песните Дани Клайн изпя седнала, защото както каза тя с усмивка "Аз съм жена на възраст и трябва да си почивам". Страхотните ѝ музиканти превърнаха концерта в уникално шоу, в което се преплитат джаз, блус и френски шансони.

В края на вечерта Дани изпя ромския химн Джелем, джелем, като преди това обяви че го посвещава на всички жени принудени да проституират. Тя пожела на дамите в залата да бъдат силни и да следват мечтите си. В едно свое интервю вокалискатата признава: "За да бъде успешна една жена, трябва да бъде независима. Аз съм независима финансово, мога да решавам сама за себе си. Не са много жените, които могат да кажат това. Мога сама да реша дали да участвам някъде или не, както и да върша неща, които ми харесват, без някой да ми държи сметка. Това ме кара да се чувствам успяла".

автор: Владислав Христов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Никой никога не е обеднял, ако е...

"Никой никога не е обеднял, ако е давал." Ане...

Няма коментари към тази новина !