Яна се нанесе в къщата на Петко

29.04.2013 09:30 | Видян 7221 пъти

Яна се нанесе в къщата на Петко

На всички им стана ясно, че бизнесменът Петко Димитров си падна по Яна Акимова още в началото на Дансинг Старс, пише Супер 19' Плейбоят веднага оцени прелестите на хубавичката си треньорка и започна да я сваля от първата им среща, като се появи с букет цветя, по-голям от самата нея. Той героично изтърпява всички мъки на репетициите, прикляка галантно, целува ръка, върти се мъжествено и въпреки че основната музика в клуба му е чалга, показа, че няма нищо против и фокстрота. На всичкото отгоре се прояви като много добър танцьор и буквално събра очите на журито. "Аз не съм плейбой. Изкарвам си хляба като собственик на два големи клуба, работя много, не зная откъде са ми лепнали това прозвище", каза невинно той.

Бившият съпруг на Мария Игнатова , бивш годеник на Ели Гигова, бивш любовник на Преслава и плейметката Меги Колева и бивш на още куп жени, гледа като свенлив девственик дамите около себе си и дори стопи сърцето на журито в лицето на Илияна Раева. Неотдавна бохемът заяви, че не дошъл да спечели наградата в тв шоу, а просто да се забавлява. Яна Акимова го гледаше с големи възторжени очи и го държеше радостно за ръката. Още на старта на тв риалитито, Алекс Сърчаджиева се пошегува, че такава хубава жена непременно трябва да бъде поканена на вечеря, но Петко заяви, че няма нужда от вечеря защото всеки ден двамата закусват заедно. Още тогава двусмисленият намек шашна и Алекс, но тя философски заключи, че всичко става в живота и нищо не бива да ни изненадва. Орлин Павлов пък не беше в залата да ръкопляска. Той продължава да подготвя турне в страната и няма време да следи любимата си, пък и двамата са свикнали да живеят разделени. В същото време Петко непрекъснато й хвърля страстни погледи, а всички заговориха, че нищо чудно танцьорката да се окаже поредният му трофей.

Човек на Супер 19' на няколко пъти засича Яна и Петко да обядват и да флиртуват на воля в неговия дневен бар, за което ви разказахме в два поредни броя. Интересното е, че двамата не се крият, а напротив демонстрират близостта си. Тези дни пък се добрахме до супер пикантна история, която отново засяга взаимоотношенията на светската двойка.

След дълга и напрегната танцувална вечер Петко се прибрал в покоите си в престижния столичен квартал Бояна. От тренировки не му останало време да хапне и затова решил да поръча по телефона храна от популярна верига за бързо хранене. След половин час поръчката била пред вратата на луксозната му къща. "Още като приближавах, от вътре се чуваше бурен смях и кикот, а аз останах като гръмнат, когато на вратата се появиха Яна и Петко. Двамата бяха облечени по анцузи и по всичко личеше, че ще прекарат остатъка от вечерта си заедно“, разказва потресен служител на хранителната верига. Той оставил сандвичите с напитките и от неудобство тръгнал да си ходи, а Яна изтичала и му оставила тлъст бакшиш. "Нищо чудно Янчето да е взела решение да се премести при Петко. Така тъкмо няма да се налага да я взима всеки ден за тренировки, а освен това и ще го пробва как се живее с човек като него", коментират светски анализатори.

Яна обаче завъртя истински любовен триъгълник, тъй като миналата седмица изненадващо се появи на рождения ден на гаджето си Орлин Павлов . Тя даде да се разбере, че все още е вярна на своят любим и всичко останало са флиртаджийски истории. "Съвсем им завъртя главите на всички мъже. Ще се окаже, че не е толкова скромна, а напротив доста пресметлива", коментират злобни златотърсачки по адрес на синеоката танцьорка.

"Бизнесът ми е много труден и жената, която е до мен, трябва да го разбере и да го проумее. В противен случай няма как да живеем заедно", направи пък признание в тв предаване бизнесменът Петко Димитров. Относно слуховете, че връзката му с хубавата Яна е излязла извън дансинга, той обясни, че тя си има приятел и им пожелава да са щастливи. За снимката, на която двамата пък са в басейн, Петко сподели, че това е снимано само за визитката им в Дансинг Старс, но тя така и не е била излъчена. За отношенията си с Мария Игнатова, властелинът на нощта призна, че заради детето се чуват всеки ден. "Държа да имам добри отношения с нея", добави той, тъй като през повечето време детето живее при него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !