Анелия с нов дом за 0,5 млн. лв

08.08.2008 14:20 | Видян 23324 пъти | Гласували 6

Анелия с нов дом за 0,5 млн. лв

Прекрасна гледка към чисто новия апартамент на фолкдивата Анелия ще се открива от строящия се в момента най-голям мол в София - "Сердика", съобщава в."Експрес".

От офисите и магазините на по-високите етажи ще може да се наднича направо в жилището, което от тази страна е изцяло стъклено.

Анелия се е сдобила с огромен имот в симпатична кооперация в близост до централната улица "Оборище". Апартаментът е много голям и заема половината от последния етаж на сградата. По всяка вероятност е около 200 квадрата, коментират бдителни съседи и допълват, че подобна площ в този район на града струва около половин милион лева.
Анелия на няколко пъти бе забелязана да идва в сградата, за да дава наставления на бригадата майстори, които са в жилището от сутрин до вечер в последната половин година. Входът има собствена охрана, която се грижи да не пуска любопитни и съмнителни лица вътре, но под сурдинка обяснява, че на мястото живее "известна фолкпевица".

Не е ясно дали жилището е платила самата Анелия, или то е последен подарък за нея и дъщеря й Ивон от бившия й съпруг Коко Динев. При всички положения обаче тя и сама може да си го позволи, коментират нейни колежки, добавяйки, че Ани взима от 3000 лева нагоре на участие. Досега тя живееше в апартамента на Динев в "Лозенец".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}