Доган събира тен на яхта край Созопол

08.08.2008 13:58 | Видян 12012 пъти | Гласували 2

Доган събира тен на яхта край Созопол

Лидерът на ДПС Ахмед Доган прекарва чудесна лятна ваканция на родното Черноморие. Сокола бе засечен от екипа на "168 часа" да събира тен на суперлуксозната яхта "Хермес" край Созопол.

Според изданието Доган се държи като собственик на яхтата Sunseeker, модел Manhattan 66. Това била най-луксозната лодка в български води. По данни в интернет возилото струва 2 309 500 евро без ДДС.

В парк "Отманли", близо до Созопол, е резиденция "Росенец". Президентът на фирмата Николай Вълканов също е сред забелязаните в компанията край Доган. Самият лидер на ДПС от няколко лета отмаря там. Журналистите са снимали Сокола още да кара бъги в компанията на шефа на болница "Лозенец" д-р Любомир Спасов.

Доган е "щракнат" и на борда на супермощната моторница Cigarette, за която Доган наскоро разказа, че е на негов приятел. Вероятно същото се отнася и за яхтата.

Преди време Сокола обяви, че замисля да даде пресконференция в градината на "сарая" в столичния квартал "Бояна", на която да задоволи любопитството по финансовите въпроси около него. Такова още не е имало.

Снимка 168 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Експериментът в Барселона: Концерт...

Барселона премина успешно през един от най-интересните...

Защо се правят паузи в пиенето на...

Мнозина смятат минералната вода за най-полезното нещо на...

Няма коментари към тази новина !

*}