"Съблечи си късмета" с водещ Башар Рахал

25.04.2013 12:00 | Видян 2507 пъти

На 27 април в ефира на TV7 стартира най-новото световно гейм шоу „Съблечи си късмета” с водещ популярния български актьор Башар Рахал. Шоуто е българската версия на формата Good Luck! Bad Luck! и TV7 е първата телевизия в света, която ще излъчи играта. „Съблечи си късмета” ще е на екран всеки петък и събота от 21:00, непосредствено след епизодите на КЪРТИЦАТА. Всеки от участниците в КЪРТИЦАТА ще играе и в „Съблечи си късмета”, където максималната печалба е 50 000 лв. В първото издание зрителите ще видят попфолк певицата Емануела. В един час „Съблечи си късмета” ще предизвика всеки от Участниците в КЪРТИЦАТА да демонстрират съобразителност, знания и чувство за хумор. И разбира се – късмет.

Световният лиценз на формата се държи от Red Arrow International.
„Като най-динамично развиващата се телевизия на пазара, TV7 с гордост стартира шоуто „Съблечи си късмета”, чиято световна премиера е именно в нашия ефир. Приемаме предизвикателството да сме първият пазар, който ще гледа формата, и сме уверени в неговия успех не само у нас, но и в другите държави на излъчване”, коментира Надя Костова, програмен директор на TV7.

За Правилата в „Съблечи си късмета”
„Съблечи си късмета” протича в два кръга. По време на първия участникът определя процентът от наградата, който ще спечели, а във втория - определя размера на самата награда. В първия кръг, с помощта на 10 избрани от участника Заселници от Базата, състезателят трябва да отговори на 8 въпроса. Всеки от помощниците е облечен с черно кожено яке, под което се крие процентът от наградата. Водещият обявява от коя категория е всеки въпрос, а след това участникът избира кой ще му помага, като заедно трябва да отговорят на въпрос в рамките на 30 секунди. Процентите под якетата на вярно отговорилите със състезателя помощници се сумират, за да оформят финално процента от наградата, който ще получи Участникът.

Във втория кръг въпросите са 6, а помощниците вече не са участници в КЪРТИЦАТА, а близки и приятели на Участника. Под якетата в този кръг са скрити цели числа – части от сумата, чийто общ сбор е 50 000 лв., което е и максималният размер на наградата. Числата под якетата на вярно отговорилите с Участника помощници съставят финалната сума, от която събраният от първи кръг процент се вади, за да се получи наградата на Участника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !