Трите Хикса и неговият начин на живот

25.04.2013 09:30 | Видян 2679 пъти | Гласували 1

Трите Хикса и неговият начин на живот

Той е една от най-големите звезди на кеча, а на ринга е смятан за един от най-опасните съперници. Но колкото и да е странно този груб и опасен мъжага в живота е най-спокойният и добродушен човек, когото сте виждали, пише kliuki.ws. И въпреки че е сред звездите на кеча в дома му няма и помен от спортните му трофеи. Трите Хикса, както е по-известен Пол Майкъл Ливеско живее в светла провинциална къща, която по никакъв начин не подсказва, че това е дом на кеч звезда.

Тук няма плувни басейни, няма тенис кортове или зала за тренировки. Всичко е семпло, стилно и уютно. За разлика от колегите си Трите Хикса не обича да парадира с парите си. И предпочита да има нормален дом, в който да живее със семейството си.

Оказа се, че една от най-големите звезди на WWE Трите Хикса далеч не е страховитият кечист, за който се представя, а е любящ баща и съпруг, който направо умилява феновете със семейните си снимки. Със сигурност заклетите фенове на кеча ще останат изумени от другото лице на звездата. На ринга Трите Хикса е смятан за един от най-жестоките и опасни бойци. В живота обаче той предпочита да прекарва времето със съпругата си Стефани и двете им дъщери.

Двойката има две прекрасни момиченца и просторен дом в Кънектикът. Където прекарват по-голямата част от времето си. Стефани, която също се изявява в битките на WWE споделя, че за нея е истинско щастие да прекарва времето с децата си.

В просторния и уютен дом на семейство Хелмсли цари спокойствие и разбирателство. Въпреки че двамата съпрузи през годините са разигравали истински екшън на ринга. Зад вратите на дома си обаче те забравят всякакви кавги, спорове и скандални постановки. И се отдават на щастието си от това да бъдат родители.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !