Анджелина Джоли е анорексичка

23.04.2013 09:15 | Видян 3815 пъти | Гласували 1

Анджелина Джоли е анорексичка

Анджелина Джоли е безумно слаба – повече няма накъде! Ръцете и краката й са като крайнци на скелет!
Ръчичките на Анджелина са стряскащо тънки, пише kliuki.bg.

Такива коментари избухнаха отново след като в интернет се появиха фотографии на 16-годишната Анджелина. Доста разкрепостени впрочем. Едната от тях, на която Джоли е топлес и в двусмислена близост с кон, се очаква да бъде гвоздей в наддаванията на аукционната къща Кристис през май. Тийнейджърските снимки на Анджи показват най-малко две неща. Първо – че сочните й, пухкави устни са си нейни, а не силиконова направия. И второ – че в такава ранна възраст холивудската звезда е имала привлекателно тяло със свежа плът.

Сега то очевидно не е такова – и не само защото са минали 21 години. Просто Джоли е толкова кльощава, буквално ребрата й се броят, а ръцете и краката й са като крайници на скелет.
Не е случайно това, че преди няколко месеца се заговори за тежък здравословен проблем на Анджелина . Задокеански медии бяха заклеймени като източник на клюки, след като обявиха, че звездата страда от хепатит и че ако не й бъде направена спешна трансплантация, тя ще умре. Вероятно нещата са били пресилени – но със сигурност по тази тема всяка клюка съдържа зрънце истина. Наскоро Джоли бе засечена от папараците да излиза от колата си в Бевърли Хилс. Журналистите били поразени от трогателните ръчички и тънки крачета на актрисата, която била облечена в черна рокля с дълги ръкави. Истински скелет!

Хитро скроената рокля на Анджи спестява доста от информацията за актуалната й физика, но е ясно, че по-слаба от това, което е в момента, тя едва ли може да бъде. Въпреки това Анджелина изглежда привлекателно със семплата си прическа-опашка, черни очила и бежови обувки на висок ток. “Прилича ми на анорексичка” – казал един от папараците. Човекът наистина изрекъл нещо, което всички си мислят при вида на Анджелина Джоли.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !