Пияндето Ласкин пред уволнение и развод

18.04.2013 12:15 | Видян 4182 пъти

Пияндето Ласкин пред уволнение и развод

Бившият Васко да Гама от село Рупча, известен сега като пияния Иван Ласкин, съвсем скоро ще изхвърчи от всички театрални представления, в които участва, разкриха за „Всеки ден" колеги на скандалния актьор. Ласкин се изложи за пореден път само преди няколко дни, след се явил мъртвопиян на представление в театър „Българска армия", което в крайна сметка беше отменено пред смаяните погледи на 400 зрители в залата, платили за билет и вече заели местата си.

По ирония на съдбата постановката, в която Ласкин играе, е „Колко е важно да бъдеш сериозен". Както „Всеки ден" единствен писа, съпругът на Алекс Сърчаджиева се появил няколко минути преди 19 часа в състояние, напълно непригодно за каквото и да е - той залитал, държал се неадекватно, миришел отдалеч на алкохол. Наложило се да бъдат върнати парите на всичките зрители, които си тръгнали разочаровани. Колегите на Ласкин побеснели и твърдо заявили, че всички вкупом ще напуснат, ако Иван не бъде уволнен веднъж завинаги.

Това обаче не е толкова лесно, защото преди дисциплинарното уволнение според трудовото законодателство трябва да има още две стъпки - „забележка" и „предупреждение". Също така трябвало да се докаже, че наистина е пиян и че няма оправдание за нарушението. Преди два дни ръководството на театъра се събрало на извънредно заседание, на което директорът на Военния театър Мирослав Пашов успокоил своите подчинени, че последствия за Ласкин ще има, но тепърва трябва да се реши какви. Всички вкупом поискали актьорът да бъде уволнен. На актьорите вече им писнало да берат срам заради него. Те дори се зарекли да се погрижат Ласкин да не види никога повече представление в който и да е театър или дори роля в киното.

„Омръзна ни да го търпим, уж щеше да се лекува от пиенето, а още се налива като смок, по цял ден пие водка в барчето, а после бил болен от грип. Сега ние няма да си получим хонорарите за това, че представлението е провалено заради един пропаднал тип", ядосвали се неговите колеги. Ласкин се държал изключително арогантно и въпреки че през последните години няма нито една нова роля, си давал вид, че е много повече от всички останали и че е някаква абсолютна звезда. „Държат го в Армията ей така, от жал, защото иначе няма да си намери работа никъде другаде - той е напълно деградирал!", разкрива негов приятел. Потърсихме и Ласкин да разкаже своята версия, както и жена му Алекс Сърчаджиева, но те не отговориха на мобилните си телефони.

Сърчаджиева го плаши с развод

Иван Ласкин може да изгуби не само работата си, но и съпругата, и детето си заради своите пиянски изцепки. Въпреки че Алекс Сърчаджиева все още го обича много, тя била страшно огорчена и разочарована от поредната издънка на своя съпруг, разказват техни познати. „Омръзна й да се срамува заради него", разкриват те. Алекс не искала невръстното им дете да има баща пияница, страхувала се, че това може да се отрази зле на дъщеря им София. За да издържа семейството, Алекс работи на две-три места едновременно - денят й продължава 20 часа, докато през това време Иван запива в някаква кръчма и дори не се и опитва да се поправи. Затова и на Алекс вече й омръзнало и заплашила Ласкин, че ще го зареже, ако съвсем скоро не се сбогува с чашката завинаги.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Няма коментари към тази новина !