Бритни Спиърс се Възхищава на Адел

16.04.2013 13:45 | Видян 1702 пъти

Бритни Спиърс се Възхищава на Адел

Поп звездата Бритни Спиърс изрази безкрайното си уважение и възхита към британската звезда Адел в открито писмо, което беше публикувано в списание "Elle", пише Lifestyle.bg.

"Гласът й няма сравнение с никой друг по света", написа развълнуваната блондинка и допълни: "Изважда емоцията от теб. Много от песните й ме карат да изпадам в транс. С нея бяхме заедно на едно събитие и ме попитаха: "Искаш ли да се запознаеш с Адел?" и аз отвърнах: "Да, разбира се", припомня си момента Бритни.

"Тя беше далеч по-добра от очакванията ми и е изключително земна. Тя не се вслушва в наставленията на екипа й. Всичко, което прави и е постигнала е нейно дело, а това е невероятно.", възхищава се още Спиърс.

Наскоро русата поп певица се хвана с нехранимайко, който има тъмно минало и се оказва доста похотлив. 27-годишният Дейвид Лукадо в момента работи в адвокатска кантора в Ел Ей, но преди е се е занимавал с доста нечисти дела.

Преди години новото гадже на Брит е бил задържан за контрабанда на алкохол като на 18 години е бил арестуван заради "съхранение на алкохол на територията на училищния кампус".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Няма коментари към тази новина !