Део свали 7 кг от стрес

10.04.2013 17:00 | Видян 3026 пъти

Део свали 7 кг от стрес

За месец и половина Део свали 7 кг. За това време той се раздели с Лора Караджова след 8-годишна връзка и намери нова любов - танцьорката Елена, с която си партнира в “Дансинг старс”.

В края на февруари Деян Славчев и Лора заминават като гаджета на почивка в Африка, но се прибират само като приятели. В средата на планираната ваканция водещият на "Х фактор" и дъщерята на Йордан Караджов решават, че връзката им се е изчерпала. След като се връщат в София, Лора се изнася от апартамента, в който двамата живееха заедно доскоро, пише 24 часа.

Део уточнява, че килограмите му се топят не от любовна мъка, а заради тренировките с Елена. Двамата танцуват от сутрин до вечер. "Енергията помежду ни личи дори на дансинг", казва той. Това е и причината последният им танц в понеделник да бъде и най-високо оцененият от началото на предаването.

Въпреки че двамата изкарват много време заедно в залата, не това е причината за края на връзката на водещия. Отношенията му с Елена засега са платонични, а ако стане нещо помежду им, най-вероятно то ще се случи след края на "Дансинг старс", обяснява Славчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Няма коментари към тази новина !