Силвия Кацарова нападна Лили Иванова в ефир

10.04.2013 10:30 | Видян 3866 пъти

Силвия Кацарова нападна Лили Иванова в ефир

Силвия Кацарова нападна примата на българската поп музика Лили Иванова . В предаването "На кафе" вчера изпълнителката на "Огън от любов" намекна, че ако възпяваш нещастната и обречена любов, тя неминуемо се случи и на теб, пише Всеки ден.

"Аз много внимавам на тези години какво пея. Няма как да пееш "Ти не си за мен" и да си щастлив", изсъска Кацарова по адрес на един от последните тотални хитове на Лили Иванова.

"Не ѝ прави чест на Силвия да коментира Лили Иванова, нейният "Кораб" никога няма да стигне този на Лили", коментират възмутени поп изпълнители. По думите им Кацарова била бясна, че естрадната легенда напълнила зала "Арена Армеец" през ноември миналата година. Тогава Лили удари в земята младите си колеги, като пя на живо и танцува на 14-сантиметрови токчета над два часа. Билетите за шоуто ѝ пък свършиха часове след като бяха пуснати в продажба и се наложи поради сериозния интерес местата зад сцената също да бъдат продавани.

Само месеци преди спектакъла на звезда №1 на естрадата, Силвия Кацарова не успя да напълни дори наполовина зала 1 на НДК, въпреки че за да предизвика интереса на публиката, бе поканила и дуетната си половинка Васил Найденов. След шоуто й пък феновете, които бяха изключително недоволни от спектакъла й, се оплакаха, че Силвия изобщо не се е раздала на сцената. "Понеже няма как да я наплюе професионално, я е нападнала в личен план, което е изключителни грозно", коментират още възмутени хора от гилдията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !