"Сделани" по калъп

08.04.2013 12:30 | Видян 4077 пъти | Гласували 1

Новата звезда на ЦСКА Мартин Камбуров се появи като брат-близнак на Валери Божинов . Той е имитирал имиджа на колегата си от Виченца. Приликата е толкова голяма, че макар двамата изобщо да не си приличат по принцип, особено погледнати в профил са КАТО 2 КАПКИ ВОДА, пише Супер 19'.

Още по-интересното е, че имат и трети „брат”. Това е Петко Димитров, който ходи със същата прическа като футболистите, освен че и другарува с тях. Особено с Валери . Не е тайна, че Петко го замества до неговата Николета, когато тя вършее из София, а съпругът й е ангажиран в своя отбор пред изпадане от Б група на италианското футболно първенство.

Общото между тримата другари, тримата от запаса или Братя Голкур (по аналогия с френските академици Братя Гонкур), както шеговито ги нарича хайлайфът, за да не стига до алюзия с известната анимационна поредица на Доньо Донев, която дори няма да споменаваме, е и звездната им битност.

И тримата джентълмени са много популярни. И тримата са неосъществени докрай таланти в спорта. И тримата си падат много по шоубизнеса.

За разлика от Валери и Петко обаче, Мартин Камбуров засега остава извън обсега на риалити шоутата. В същото време интригата в двете най-гледани шоупрограми в момента се върти около Валери и Петко. Божинов участва в Къртицата в подкрепа на своята Николета, а Петко забърка голяма каша в Денсинг старс с хубавата Яна, която се води гадже на Орлин Павлов.

Нападателят на ЦСКА Мартин Камбуров бе под въпрос за гостуването на Ботев Враца. Футболистът е с отток на глезена, вследствие на удар от мача с Локомотив- София. Той не взе пълноценно участие в последната тренировка на „червените“, като се очаква Милен Радуканов да прецени състоянието му, за да реши доколко Камбуров може да бъде полезен.

Очаква се голаджията все пак да попадне в групата на ЦСКА, която вероятно ще бъде от 20 души. Единствените футболисти, които със сигурност нямаше да играят срещу Ботев са Станко Йовчев, който е трайно контузен, и изтърпяващият наказание Иван Бандаловски, писа Гонг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !