Емилия: Коко Динев спря фен срещата на Анелия

08.04.2013 11:45 | Видян 4033 пъти

Емилия: Коко Динев спря фен срещата на Анелия

Фолк певицата Емилия разкри пред Сашо Диков, че половинката й Коко Динев е спрял Анелия да организира среща на фенклуба си в заведението му Кошарите, пише 19'.

Тя потвърди, че сама е написала публичното съобщение във Фейсбук, в което изразява възмущение, че Анелия ще събира феновете си в заведението на бившия си мъж:

"Много пъти сме се опитвали да поставяме граници, но тя е много настъпателна. Така успях". Емилия отрече двете да са стигали до скандал или още по-малко до бой, заради думите й. Но пък потвърди, че е разбрала, че на колежката не й е станало приятно от решението на Коко .

Певицата е категорична, че е предприела по-груби действия, защото прекалено дълго време е мълчала и й е омръзнало да е "над нещата". Самата Емилия сподели, че с Коко Динев са в прекрасни отношения. "Мисля, че днес всеки трябва да избира пътя си.

Бившата му жена трябва да знае за това кой път е избрал той”, добави тя. Еми признава, че съжалява единствено, че не и достига самочувствие ѝ не обръща внимание на слуховете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !