Астро Силва: Ще има политически убийства

04.04.2013 17:30 | Видян 5142 пъти

Астро Силва: Ще има политически убийства

Силва Дончева изследва астрологията повече от 20 години. Тя обръща внимание върху влиянията на зодиакалните съзвездия, които определят съдбата ни. Дончева намира връзката между астрономия и астрология, общото между астрологията и хомеопатията, невидимите нишки, които свързват словото, светлината и материята. Според нея астрологията се учи трудно и всичко е необикновено увлекателно и често дори невероятно. Тя твърди, че след като човек навлезе в тези знания, променя мисленето и живота си, пише Супер 19'.

Според астроложката още в последните дни на март се наблюдава необичайно и рядко срещано съвпадение на небесни тела в началото на знака на Овен. С навлизането на Слънцето в този пролетен знак започна съвместното му въздействие заедно с двете планети, намиращи се също в този знак – Марс и Уран, като след 22 март се присъедини и Венера.

Интересното на този троен съвпад в първа декада на Овен е, че три от тези небесни тела са особено силни и дейни в Овен. Има натрупване на много символи за ново начало. Това са точните съвпади поотделно на Марс и Уран и на Слънцето и Уран. Самият знак на Овен също носи символиката на  нещо ново,  екстремно, обновяващо и неочаквано. Той е символ на нова мисъл, на ново внезапно действие, на обрат, на взрив. Това въздействие е върху цялата планета.

 Подобен троен съвпад и то съвсем не толкова точен между Марс и Уран в знака на Овен, заедно със Слънцето, е имало в далечната 1934 г. на 19-20 април в самия край на знака /въпреки че това се усилва от фона на съзвездие Овен/. Интересен е фактът, че този съвпад е с рожденото Слънце на Хитлер, роден на 20 април. На 20 април 1934 г. също така Химлер става шеф на Гестапо. Това е и годината, в която Вермахтът се заклева във вярност на Хитлер след смъртта президента Хинденбург и Хитлер получава пълната власт в Германия. У нас пък месец по-късно има преврат.

Според Дончева през месец април 2013 г. светът ще се окаже пред нещо съвсем ново и в тежък сблъсък със старото и закостенялото. Не трябва да се забравя, че Марс и Плутон ще са също аспект, който ще подсили постоянно действащото напрежение между Уран и Плутон. Новото начало означава сътресение, изненада, обрат. Ще се случи както в мисленето на хората, така и на съвсем реален физически план.    
       
 При толкова много взаимодействия през април очакваните събития ще са много и на различни пластове. На първо място, ще има нови съюзи и разрушаване или преструктуриране на стари. На някои места това ще е с военни действия или с по-твърд тон. На второ място, това ще време на огромна синдикална дейност, на масови протести и създаване на множество нови организации. Ще бъде пълно с абсолютно неочаквани  и непредвидими ситуации.  Ще се преструктурират и военни съюзи, ще има нови правила и нови действия. Военното напрежение в света ще се засили. Ще има нови военни споразумения, както и нови военни действия и ново огнище на конфликт.
 
Дипломацията, особено явната, няма да е силна, защото Венера е слаба в Овен. Тя обаче се подхранва от съзвездието на Риби, което е зад знака на Овен и това ще и позволи да действа с изключителна потайност. Така равновесието ще търси трудно и бавно зад кулисите. При такива аспекти е силно завишена опасността от атентати, катастрофи, взривове, проблеми с авиацията, боеприпасите, срив на комуникационни системи, опасност от радиоактивно замърсяване, внезапни шокиращи мнения и новини, непредвидимо поведение на групи и отделни хора.

Медиите ще бъдат ангажирани много активно в случващото се и ще бъдат на преден план. Могат да бъдат и причина за голям конфликт. При такива аспекти се активират и събития, които имат връзка с космически програми, както  и със събития извън Земята. Възможни са необичайни космически явления. Ще бъдат направени важни научни открития, някои от които ще определят развитието на енергетиката и комуникациите в следващите десетилетия. 

Това ще е момент, в който много хора ще имат възможност да променят начина си на мислене и да се адаптират към новата епоха. Разбира се, за всеки човек или държава това въздействие  е индивидуално и зависи от конкретните разположения на тези конфигурации към собствените му светила и планети.
        
В България това ще бъде време на нови политически структури, на нови сдружения, коалиции, явни или задкулисни споразумения. Ще има размествания в държавните постове, като това ще касае най-вече силовите министерства и структурите, свързани с енергетиката. 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !